AL BANO ANIVERSEAZĂ ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE 80 DE ANI ÎN CONCERT LA SALA PALATULUI DIN BUCUREȘTI „AL BANO & SIMFONICO ” –  27 MAI 2023

0
424

Al Bano, legendarul artist care conferă muzicii italiene o savoare aparte, revine în România pentru a celebra 80 de ani de viață printr-un concert – eveniment menit să creeze amintiri de neuitat. Intitulat „AL BANO & SIMFONICO”, concertul face parte din cadrul turneului aniversar din acest an și va fi prezentat publicului din țara noastră pe 27 mai, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00.

Acompaniat de instrumentiștii Valahia Symphony Orchestra sub bagheta maestrului dirijor Alterisio Paoletti, Al Bano va cuceri audiența cu un repertoriu variat ce va cuprinde cele mai aplaudate melodii. De la celebra piesă de debut „Nel sole” la seria referenelor nostalgice precum, „Felicita”, „Ci sara”, „Sempre sempre”, „Liberta” sau ale altor titluri de rezonanță, concertul de la București va fi completat cu momente muzicale susținute de invitați speciali. Paula Seling, Alina Sorescu sau soprana Silvia Micu sunt vocile care vor confirma încă o dată faptul că muzica unește oamenii fără să țină cont de granițe, cultură sau vârstă.

/roasit.ro/

Lasă un răspuns