Camera Di Commercio Italiana per la Romania : In zilele de 16-17 ianuarie 2024 are loc în format hibrid etapa finală a proiectului Start Major, ediţia 2023 – Pitch Day, competiția de idei de afaceri.

0
326
La deschiderea evenimentului, în sediul hashtag#UniCredit Bank, invitatul special a fost presedintele nostru Roberto Musneci , ce a împărtășit experiența lui de viață ca antreprenor și mai ales importanța pentru elevi să rămană cu ochii deschiși la oportunități și să fie mobili, oportunițătile fiind la nivel global.
Start Major este un program educațional în trei pași, prin care liceenii își cresc șansele de independență financiară și succes în carieră. Dezvoltat pentru elevii din învățământul profesional și tehnic, Start Major îi ajută pe tineri să afle cum pot obține mai ușor banii de care au nevoie, făcând ceea ce le place, dar și cum să-i cheltuiască în mod inteligent.
Programul aflat la cea de-a patra ediție a fost prezent în București și în alte 9 judeţe din ţară, a inclus 2 module de de formare, respectiv ateliere de educație financiară (3187 elevi participanți), carieră și angajabilitate (1329 elevi participanți) și 10 tabere de antreprenoriat la care au participat 340 de elevi.
Start Major este implementat de Asociația The Social Incubator, cu sprijinul UniCredit Bank Romania și include un curs de educație financiară, un atelier de angajabilitate și o tabără de antreprenoriat.

Lasă un răspuns